Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

Blanca Martí

Posted in

Blanca Martí de Ahumada (Barcelona, 1981) és llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona. Afegeix estudis d’il.lustració a l’Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona i dibuix a l’Escola de pintura Olga Valls i a l’Acadèmia Tàrrega. S’especialitza en il.lustració científica a través de diversos cursos a la Universitat de Barcelona amb l’Associació Galanthus i a la Universitat de València amb l’il.lustrador Carles Puche.

Ha sigut professora de plàstica de la Fundació Pere Tarrés, ha realitzat cursos d’il.lustració científica a la Fundació Mona (Girona), a la Universitat de Granada per a l’associació Darwin Eventur, en el màster d’Etologia de la Universitat de Córdoba i amb l’associació Signatus al Parc Natural del Cadí Moixeró.

Entre els seus treballs hi ha llibres científics i divulgatius, cartells per a parcs naturals, material pedagògic per a cases de natura i il.lustracions en revistes.

Trobaràs a Blanca Martí en la seva web: Blanca Martí

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0