Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

Conxita Oliver

Posted in

Amb estudis de Geografia i Història, i Història de l’Art, Conxita Oliver és interiorista i crítica d’art. Col·labora amb la revista Batik i el diari Avui. Ha publicat llibres d’art contemporani i monografies d’artistes. Tècnica en Arts Plàstiques i Patrimoni. Autora d’exposicions com: Surrealisme a Catalunya, Antoni Clavé, L’art a final de segle, etc.

Conxita Oliver és historiadora de l’art i una reconeguda comissària d’exposicions, crítica i gestora. Treballa en el departament de Cultura de la Generalitat des de 1982, i és una històrica col·laboradora del diari Avui.

Conxita Oliver és una de les responsables del pla estratègic pels espais d’art contemporani de Catalunya. Ha comissariat diverses exposicions com la dedicada a Clavé en el Palau Robert,“Surrealisme a Catalunya” en el Santa Mònica i Romà Vallès en la Pía Almoina. És autora de diversos llibres d’art, i d’articles sobre artistes i art.

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0