Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

Francesc Fontbona

Posted in

És doctor en Història Moderna. Acadèmic numerari de Belles Arts de Sant Jordi (1989), membre numerari de l’Institut d’Estudis Catalans (1992) i Honorary Associate de The Hispanic Society of America, de Nova York (1993). Director de la Unitat Gràfica de la Biblioteca de Catalunya (des de 1995, Conservador 1978-95), i professor d’Història de l’Art.

Autor de diversos llibres d’art, ha publicat en nombrosos catàlegs d’exposicions antològiques i en revistas i diaris. Presideix la Junta de Qualificació, Valoració i Exportació de Béns del Patrimoni Històric i Artístic de la Generalitat de Catalunya, i va ser membre de la Junta homònima del Ministeri de Cultura de Madrid (1990-2002) i de la Junta de Museus de Catalunya (1991-2002).

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0