Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

Ignasi Blanch

Posted in

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, continuà els seus estudis a Berlín on es va especialitzar en tècniques d’impressió i gravat al centre Kunstlerhaus Bethanien.

Coincidint amb la caiguda del Mur de Berlín, va ser escollit per participar en el projecte internacional “East Side Gallery” sobre el mur, com a únic representant de Catalunya i de l’Estat espanyol.

Treballa amb diverses editorials, realitza tallers i sessions didàctiques per a escoles, biblioteques i associacions relacionades amb la literatura infantil. Des del 2001 col·labora amb el saló del llibre infantil i juvenil de Saarbrücken (Alemanya) oferint una mostra de les principals editorials del nostre país.

És el coordinador dels estudis d’il·lustració de l'”Escola de la Dona” de la Diputació de Barcelona (Premi Junceda d’Honor 2005).

Ha rebut multitud de guardons, com el premi Crítica Serra d’Or 2006, el Premi Llibreter d’Àlbum il·lustrat 2008. El 2009 va ser seleccionat en la Biennal de Bratislava amb Alícia i el país de Meravelles i el 2014 amb Donetes/Mujercitas.

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0