Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

Isabel Steva

Posted in

La fecunda trajectòria professional d’Isabel Steva “Colita” (Barcelona, 1940) s’estén al llarg de pràcticament mig segle. Ha participat en més de 40 exposicions i publicat més de 30 llibres de fotografia. També ha treballat en premsa i en cinema, sempre en contacte amb els moviments culturals més inquiets. Entre els nombrosos reconeixements que ha rebut, destaquen la Medalla al Mèrit Artístic de l’Ajuntament de Barcelona, la Creu de Sant Jordi de la Generalitat, el FAD d’Honor Sebastià Gasch d’Arts Parateatrales i el Premi a la Comunicació No Sexista, atorgat per Dons Periodistes. A més, també va ser guardonada amb el Premio Nacional de Fotografia que atorga el ministerio de Educación, Cultura y Deporte.

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0