Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

Joan Vila-Grau

Posted in

(Barcelona, 1932). Fill i deixeble del pintor Antoni Vila Arrufat i nét del també pintor Joan Vila Cinca. Va cursar estudis d’arquitectura (1950-1955) que abandonà per dedicar-se professionalment a la pintura a partir de l’any 1955. Des d’aquest mateix any, començà a realitzar vitralls i murals ceràmics, aquests últims amb el ceramista Jordi Aguadé. És especialista en la història del vitrall i autor de diversos llibres i articles sobre aquest tema. És membre de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi de Catalunya, de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona i del Corpus Vitrearum Medii Aevi i de l’Icoms. Des de 1999 treballa en el disseny dels vitralls de la Sagrada Família.

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0