Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

Miquel Àngel Maria

Posted in

Miquel Àngel Maria i Ballester va néixer a Maó l’any 1965. Llicenciat en estudis eclesiàstics. Expert internacional en anàlisi i intervenció social. Ha desenvolupat la seva activitat professional en el tercer sector (serveis socials) i la docència. En l’actualitat és professor de religió catòlica a educació secundària.
De llarga trajectòria com articulista d’opinió i col•laborador de diversos mitjans de comunicació de les Balears, amb més de mil articles publicats, actualment signa una columna a l’edició dominical del diari Menorca, i col•labora amb IB3 Ràdio, el web de Justícia i Pau, i la revista Dialogal. Podeu seguir els seus escrits al blog Si vivim, coses veurem.
Com a escriptor de ficció es va donar a conèixer amb el relat Mort a l’atzar, amb el qual va guanyar el XII Premi de Narració Curta Illa de Menorca, 2002. Van seguir el conte Temps, temps, temps (2004), la novel•la juvenil Torna, Yussuf! (Editorial Moll, 2006), Maria i el món: el Comerç Just explicat als infants (Càritas-S’Altra Senalla, 2011), i Silenci (Premi Francesc d’Albranca, 2012). També ha escrit el pròleg del llibre de recent publicació Versos per la llengua: cinquanta veus poètiques de Menorca (Editorial Arrela, 2013), i ha participat en diverses obres col•lectives.

Trobaràs a Miquel Àngel Maria:

al seu blog: miquelmaria.cat

a twitter: @Mangelmaria

a facebook: miquel.maria.9

 

VIST RECENTMENT 0