Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

Zuzanna Celej

Nascuda en Lódz (Polònia), des de nena ha viscut a Catalunya. Llicenciada en Fotografia i Gravat per la Universitat de Barcelona. També va estudiar Il·lustració a l’Escola Superior d’Art i Disseny Llotja. Ha treballat en els àmbits de la fotografia artística, la pintura i el gravat. Ha realitzat cartells publicitaris, gràfics per a moda i pintures murals.

En l’actualitat es dedica principalment al món editorial: ha il·lustrat més de 50 llibres dins i fora del país. La seva obra ha estat exposada a Espanya, França, Anglaterra, Polònia i Estats Units, així com mereixedora de nombrosos premis nacionals i internacionals. Combina els seus projectes d’il·lustració amb la docència, impartint cursos d’Arts Plàstiques en diversos Centres Culturals i en el seu propi estudi, així com tallers en Màsters d’Escoles d’Art.

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0