Más de 40 años publicando libros de arte, cultura y naturaleza para leer en familia.

Posted in

Zuzanna Celej

Nascuda en Lódz (Polònia), des de nena ha viscut a Catalunya. Llicenciada en Fotografia i Gravat per la Universitat de Barcelona. També va estudiar Il·lustració a l’Escola Superior d’Art i Disseny Llotja. Ha treballat en els àmbits de la fotografia artística, la pintura i el gravat. Ha realitzat cartells publicitaris, gràfics per a moda i pintures murals.

En l’actualitat es dedica principalment al món editorial: ha il·lustrat més de 50 llibres dins i fora del país. La seva obra ha estat exposada a Espanya, França, Anglaterra, Polònia i Estats Units, així com mereixedora de nombrosos premis nacionals i internacionals. Combina els seus projectes d’il·lustració amb la docència, impartint cursos d’Arts Plàstiques en diversos Centres Culturals i en el seu propi estudi, així com tallers en Màsters d’Escoles d’Art.

Acceder
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privacidad.

Password Recovery

¿Perdiste tu contraseña? Por favor, introduce tu nombre de usuario o correo electrónico. Recibirás un enlace para crear una contraseña nueva por correo electrónico.

VISTO RECIENTEMENTE 0