Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Lola Casas Peña

Lola Casas
  • – Més de 40 anys exercint de mestra d’Educació Primària i formadora del professorat.
  • – Conferenciant  sobre temes de literatura infantil i juvenil destinades a pares, mestres i nens.
  • – Més de 50 obres publicades entre assajos sobre literatura, contes i poesia per a públic infantil i juvenil.

Estic jubilada així que és fàcil deduir que ja tinc “una certa edat”. Vaig exercir de mestra en una escola pública i, a pesar dels molts problemes que envolten al món escolar, mai em vaig sentir cremada. Durant quatre anys, i al costat dels alumnes de l’escola Camí del Mig de Mataró, vam mantenir correspondència amb l’autor britànic Roald Dahl.

Afirmen que sóc poeta. La veritat és que jo no acabo de creure-m’ho del tot. Diria que, més aviat, sóc una mestra que escriu poemes. La meva tasca consisteix a jugar amb les paraules i oferir els resultats a nens i joves. Sembla que a aquests els agrada ja que, en els vint anys que duc d’escriptora, tinc publicats un nombre important de llibres i uns quants en cartera. De moment, em diverteixo molt escrivint. El dia que m’avorreixi, deixaré aquest treball i em passaré a unes altres tasques que em complaguin més.

* Fotografia de May Zircus

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0