Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

Carme Grau

Posted in

Llicenciada en Geografia i Història, en l’especialitat d’Història de l’Art, per la Universitat de Barcelona, és també Catedràtica de Secundària. Ha dedicat tot la seva vida professional a l’ensenyament, actualment treballa a l’ Institut de Tecnificació d’Amposta.

Ha participat en recerca educativa i activitats d’innovació en centres docents i en l’aplicació de noves metodologies en el camp de l’ensenyament. El seu projecte per a l’accés a la Càtedra va versar sobre la “Metodologia de la matèria d’Història de l’Art”. Participà en l’elaboració de material didàctic per a primària i secundària sobre el Modernisme a la Comarca del Montsià, així com en l’organització i participació en  tallers, exposicions, conferències, tutorització de professors en fase de formació, i la presentació de llibres i els seus autors.

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0