Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Nosaltres

Editorial Mediterrània es va fundar l’any 1980 a Barcelona i des d’aleshores tenim una missió molt clara: oferir propostes per gaudir de l’art, la natura i la cultura en família.

QUÈ FEM?

Ens agrada veure l’art a través dels ulls dels infants, per això, apostem per explicar històries que ens apropin al coneixement i al gaudi de la lectura i que transformin el present per crear un futur millor.

Compartim el coneixement amb persones d’altres cultures i països, per això editem llibres en més de deu idiomes diferents.

L’EQUIP

Les persones que formem l’equip de Mediterrània tenim la vocació de fer que els llibres i els productes que publiquem siguin propers, amb producció local i de qualitat.

Alba Puig Romañach

Directora Editorial

alba@editorialmediterrania.com

Laura Servitja

Editora

laura@editorialmediterrania.com

Carla Galbas

Marketing i Comunicació

promo@editorialmediterrania.com

Isabel Fernández

Administració i logística

isabel@editorialmediterrania.com

Fèlix illescas

Logística

Núria Pujol Forner

Comptabilitat

nuria@editorialmediterrania.com

CATÀLEG PROPI

Publiquem al voltant d’unes 10 novetats l’any dirigides principalment al públic infantil i familiar. Propostes meravelloses que cuinem a foc lent perquè siguin edicions cuidades i treballades amb la màxima sensibilitat i rigor.

Venem a través de llibreries, botigues on-line i també en les botigues dels principals museus del nostre país.

ON SOM

Des de les noves oficines ubicades a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona) distribuïm els nostres llibres a tot Espanya i venem els seus drets a fires i mercats internacionals.
VIST RECENTMENT 0