Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Cancelacions i devolucions

Les comandes es poden cancel•lar sense cost algun fins al moment en què l’enviament es fa efectiu. Si rebem avís de cancel•lació una vegada el paquet estigui enviat, ho considerarem un devolució.

Les devolucions poden fer-se fins a quinze dies després d’haver rebut el producte i les despeses d’enviament corren a càrrec del client. L’import de la compra no es retornarà, però es podrà utilitzar en una altra compra. En cas de que la devolució sigui a causa d’un error d’Editorial Mediterrània o d’algun defecte del producte servit, ens comprometem a canviar el producte defectuós per un altre igual, fent-nos càrrec de les despeses de devolució i d’enviament. Si no pogués fer-se el canvi, es reintegrarà l’import.

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0