More than 40 years publishing art, culture and nature books for family reading.

Cancelacions i devolucions

Les comandes es poden cancel•lar sense cost algun fins al moment en què l’enviament es fa efectiu. Si rebem avís de cancel•lació una vegada el paquet estigui enviat, ho considerarem un devolució.

Les devolucions poden fer-se fins a quinze dies després d’haver rebut el producte i les despeses d’enviament corren a càrrec del client. L’import de la compra no es retornarà, però es podrà utilitzar en una altra compra. En cas de que la devolució sigui a causa d’un error d’Editorial Mediterrània o d’algun defecte del producte servit, ens comprometem a canviar el producte defectuós per un altre igual, fent-nos càrrec de les despeses de devolució i d’enviament. Si no pogués fer-se el canvi, es reintegrarà l’import.

Login
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

RECENTLY VIEWED 0