Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Condicions d’ús

El nostre horari d’atenció al públic presencialment a les nostres oficines i per telèfon o correu electrònic és de dilluns a dijous de 9.00h del matí a 14.00h de la tarda i de 15.30h a 18.30h de la tarda i divendres de 9.00h del matí a 15.00h de la tarda. Estarem encantats d’atendre-us en el nostre correu electrònic, per telèfon o en persona a les nostres oficines de Barcelona. Ens comprometem a donar resposta als vostres dubtes, preguntes, suggeriments o comentaris en un màxim de 24 hores. En el cas que no responguem dintre d’aquests terminis, si us plau, poseu-vos novament en contacte per si hi ha hagut problemes tècnics alhora de recepcionar els correus electrònics.

Pel que fa a la informació sobre el procediment de compra de llibres a través de la nostra pàgina web, formes de pagament, cancel·lacions o devolucions, l atrobareu a continuació:

IVA: el preu dels llibres que surt a la nostra pàgina web ja porta incorporat l’IVA superreduit al qual els llibres estan subjectes, és a dir el del 4%.

Despeses d’enviament: aquestes dependran del pes de la comanda i de la destinació i s’indiquen en el procediment d ecompra abans de fer el pagament. Si veniu a buscar la vostra comanda a l’editorial no hi haurà despeses d’enviament associades.

Termini d’enviament: els enviaments a Espanya (exceptuant Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla) acostumen a trigar entre 2 i 4 dies laborables. Els que van destinats a Europa de 2 a 5 dies laborables i els que van a fora d’Europa acostumen a trigar entre 2 i 6 dies laborables.

Servei de transport: enviem els llibres amb servei de missatgeria, el que vol dir que intenten entregar dos cops. Si no troben ningú a l’adreça sol·licitada, llavors deixaran un full informatiu amb les seves dades de contacte per a que us poseu d’acord amb ells en un dia i hora que sigui de la vostra conveniència.

Condicions de devolució: Les devolucions poden fer-se fins 15 dies després d’haver rebut el producte, i les despeses d’enviament són a càrrec del client. L’import de la compra no es retorna sino que pot utilitzar-se en una altra compra. En el cas que el llibre no sigui el que es va demanar o si aquest arriba en mal estat, ens farem càrrec de venir a buscar-lo i sustituir-lo per un de nou en bones condicions.

Formes de pagament: a través de la pàgina web es pot pagar amb targeta de crèdit o dèbit, per transferència bancària o via PayPal. Si es vol venir a buscar a l’editorial llavors es pot pagar en efectiu o targeta de crèdit o dèbit.

Dades personal: les dades proporcionades a través de la subscripció a la nostre newsletter són de la vostra propietat i podeu cancel·lar-les o modificar-les enviant un correu electrònic a editorial@editorialmediterrania.com. Aquestes dades no es passen a tercers i només s’usen per informar de les novetats de l’editorial segons els vostres interessos. Els productes que us fem arribar són només de l’Editorial Mediterrània, mai de tercers.

Per a més informació podeu consultar l’apartat FAQ d’aquesta web o posar-vos directament en contacte amb nosaltres i us informarem sense compromís.

VIST RECENTMENT 0