More than 40 years publishing art, culture and nature books for family reading.

Ignasi Blanch

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, continuà els seus estudis a Berlín on es va especialitzar en tècniques d’impressió i gravat al centre Kunstlerhaus Bethanien.

Coincidint amb la caiguda del Mur de Berlín, va ser escollit per participar en el projecte internacional “East Side Gallery” sobre el mur, com a únic representant de Catalunya i de l’Estat espanyol.

Treballa amb diverses editorials, realitza tallers i sessions didàctiques per a escoles, biblioteques i associacions relacionades amb la literatura infantil. Des del 2001 col·labora amb el saló del llibre infantil i juvenil de Saarbrücken (Alemanya) oferint una mostra de les principals editorials del nostre país.

És el coordinador dels estudis d’il·lustració de l'”Escola de la Dona” de la Diputació de Barcelona (Premi Junceda d’Honor 2005).

Ha rebut multitud de guardons, com el premi Crítica Serra d’Or 2006, el Premi Llibreter d’Àlbum il·lustrat 2008. El 2009 va ser seleccionat en la Biennal de Bratislava amb Alícia i el país de Meravelles i el 2014 amb Donetes/Mujercitas.

RECENTLY VIEWED 0