More than 40 years publishing art, culture and nature books for family reading.

Formes de pagament

A recollir en l’editorial

Podeu triar l’opció de recollir el llibre adquirit en la mateixa editorial. En cas d’escollir aquesta opció, el pagament es farà en efectiu en el moment de retirar la comanda.

Targeta de crèdit

Quan es tria l’enviament de la comanda, el pagament s’efectua amb targeta de crèdit. El càrrec a la targeta de crèdit es farà en el moment de l’enviament, per garantir que es cobren únicament els llibres enviats.
El pagament es realitza a través de la passarel·la de pagament segur proporcionada per la nostra entitat bancària. Si en el procés de compra no s’accepta la targeta, la comanda es cancel·larà automàticament. Posi’s en contacte amb nosaltres per qualsevol aclariment.

Paypal

PayPal és un sistema de pagament electrònic que actua de passarel·la entre la vostra entitat bancària habitual i el comerç. És una forma ràpida i segura de compra digital.

Transferència bancaria

Si trieu aquesta opció, heu de fer una transferència bancària per l’import total de la compra al nostre número de compte, que us farem arribar per correu electrònic, un cop hàgiu realitzat la comanda. Cal especificar les dades personals i la referència de la comanda.

  • Editorial Mediterrània farà lliurament de la corresponent factura al client en el moment del lliurament de la comanda.
  • Les transmissions de totes les dades personals es realitzen a través del sistema Compra segura, que garanteix la confidencialitat de les dades enviades.
RECENTLY VIEWED 0