Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Luciano Lozano

Luciano Lozano va néixer el mateix any que l’home va viatjar a la lluna. Potser per això, des de petit ha viatjat molt. De formació autodidacta, porta dedicant-se a la il·lustració des de 2007, després de realitzar un Postgrau d’Il·lustració creativa a l’Escola Eina, a Barcelona.

Al 2012 guanya el Premio Junceda al millor llibre publicat a l’estranger per Operation Alphabet, editat per Thames and Hudson en diversos països. Al 2015 publica I don’t like snakes, escollit com un dels millors àlbums infantils editats en 2015 per Buzzfeed.com. Així mateix finalista al premi Book Award en la School Library Association del Regne Unit. El mateix any edita El podador de bonsais, premi El Dragón Lector al millor il·lustrador de 2015. Al 2017 publica el seu primer àlbum il·lustrat com a autor i il·lustrador, Bea baila, que es tradueix a 8 idiomes.

Les seves il·lustracions es caracteritzen per un fort sentit del color i la textura, l’ús freqüent de tècniques tradicionals i un subtil rerefons de sentit de l’humor. Col·labora amb nombroses editorials i revistes regularment.

Actualment resideix a Barcelona.
www.ilustrista.com

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0