Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

Seisdedos

Posted in

Seisdedos és el pseudònim d’Álvaro García (Lorca, 1979). Llicenciat en Història per la Universidad de Granada, es va formar com a il·lustrador en dues escoles barcelonines: la Escola de la Dóna i la Llotja. Abans de consagrar-se a la il·lustració va exercir activitats molt diverses, considerant que aquest cabal d’experiències donen valor i profunditat al seu treball gràfic.
Com a il·lustrador ha centrat la seva labor al món periodístic i editorial. Així, ha col·laborat amb mitjans com el diari Granada Hoy, el digital El Independiente de Granada o el setmanari català Directa, entre uns altres; i amb les editorials Universidad de Granada, Comares, Virus i Editorial Mediterrània.

Podeu saber més coses d’ell al seu web: www.seisdedos.org

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0