Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

José Miguel Puerta Vílchez

Posted in

José Miguel Porta Vílchez, és arabista, professor del Departament d’Història de l’Art de la Universidad de Granada i autor de Los códigos de utopía de la Alhambra de Granada (1990), Historia del pensamiento estético árabe (1997), La aventura del cálamo. Historia, formas y artistas de la caligrafía árabe (2007), Leer la Alhambra (2011), La poética del agua en el islam (2011) y El sentido artístico de Qurtuba (2015). Com a traductor, ha abocat de l’àrab a l’espanyol l’assaig de Adonis, Sufismo y surrealismo y los libros de Ghada Sammán, Beirut 75 (novela) y La luna cuadrada (relatos fantásticos; IV Premio Andaluz de Traducción, 2008). Ha estat també comissari de diverses exposicions, entre elles Arte y culturas de al-Andalus. El poder de la Alhambra (Granada, 2013-1014).

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0