Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Albert Arrayás

L’Albert Arrayás (Barcelona, 1990) és un il·lustrador hiperactiu i jove, molt jove, però ja amb una gran experiència al darrere. Llicenciat en Belles Arts a la Universitat de Barcelona (2008-2012) que des de llavors no ha parat de treballar.

Creador incansable, treballa en llibres infantils il·lustrats i murals, així com per a revistes i magazins. Té alhora una llarga llista d’exposicions fetes: a Rivistazione di libri, Ravenna, Itàlia (2009), Lafutura, Barcelona (2013), Print Wave, The Walrus Hub, París, França (2013), La Gota de Leche, Logroño (2014), Cadàver Exquisit, Barcelona (2014) MOB (Makers of Barcelona), Barcelona (2014), entre d’altres.

Amb una llarga llista de clients com Banc Sabadell, The Coca-cola Company, Televisió de Catalunya (TV3), Oysho, Limittted i Picking Pack entre molts d’altres.

En el 2014 ha publicat quatre llibres: Sóc la llegenda”Banc Sabadell,  “Sara y la ciudad de los recuerdos”, Mundo Cronopio EditorialLa gota i el cirerer”Babulinka Books Editorial, “El pirata de les estrelles”, Babulinka Books Editorial . En el 2015 “Dentro do escuro mora um segredo”, Editorial Gaivota

El seu estil és inconfusible i autèntic, si voleu descobrir més d’ell, estigueu alerta perquè sempre porta una de cap!

VIST RECENTMENT 0