Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Compra segura

Editorial Mediterrània garanteix la seguretat i confidencialitat dels procesos de compra i comunicació en la seva web. El sistema de connexió en el procés de pagament és el sistema utilitzat per bancs, entitats financeres, institucions i altres entitats,  per fer transaccions de qualsevol tipus, de forma segura.

Per millorar la seguretat del nostre servidor i de les pàgines web que hi puguin haver, tenim una persona dedicada a la supervisió del correcte funcionament i a la solució de incidències, un antivirus i antispam, i realitzem canvis de les contrasenyes d’accés al ftps de manera periòdica.

La web d’Editorial Mediterrània disposa d’una Política de Confidencialitat.

 

Política de Confidencialitat

Els procesos d’interacció i de compra online amb la web d’Editorial Mediterrània garanteixen la seguretat i confidencialitat de totes les dades, d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre de 1999 de la Protecció de Dades de Caràcter Personal, així com en la Llei 34/2002 de l’11 de juliol (LSSI).

Vostè pot excercir en qualsevol moment el seu dret d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició sobre les seves dades personals, posant-se en contacte per escrit a:
Editorial Mediterrània
Casp 108, 8è
08010 Barcelona
o bé mitjançant un correu electrònic a editorial@editorialmediterrania.cat, indicant, com a assumpte, “dades personals de la web”.

VIST RECENTMENT 0