Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Compra segura

Editorial Mediterrània garanteix la seguretat i confidencialitat dels procesos de compra i comunicació en la seva web. El sistema de connexió en el procés de pagament és el sistema utilitzat per bancs, entitats financeres, institucions i altres entitats,  per fer transaccions de qualsevol tipus, de forma segura.

Per millorar la seguretat del nostre servidor i de les pàgines web que hi puguin haver, tenim una persona dedicada a la supervisió del correcte funcionament i a la solució de incidències, un antivirus i antispam, i realitzem canvis de les contrasenyes d’accés al ftps de manera periòdica.

La web d’Editorial Mediterrània disposa d’una Política de Confidencialitat.

 

Política de Confidencialitat

Els procesos d’interacció i de compra online amb la web d’Editorial Mediterrània garanteixen la seguretat i confidencialitat de totes les dades, d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre de 1999 de la Protecció de Dades de Caràcter Personal, així com en la Llei 34/2002 de l’11 de juliol (LSSI).

Vostè pot excercir en qualsevol moment el seu dret d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició sobre les seves dades personals, posant-se en contacte per escrit a:
Editorial Mediterrània
Casp 108, 8è
08010 Barcelona
o bé mitjançant un correu electrònic a editorial@editorialmediterrania.cat, indicant, com a assumpte, “dades personals de la web”.

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0