Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

Vine a la Mostra Som Cultura Popular

Posted in

Viure la cultura popular en primera persona, explicar-la al nostre entorn més proper i dotar-la d’un fons teòric. Aquestes són només algunes de les motivacions que expliquen el perquè de “Som Cultura Popular. Mostra del Patrimoni Immaterial a Barcelona”. Com a transmissors de cultura popular al llarg dels anys, a l’Editorial Mediterrània no hem volgut faltar a la cita i estarem presents els dies 22, 23 i 24 de gener a la mostra de publicacions, a la Plaça de Can Fabra on Tradillibreria instal·larà la seva carpa de consulta i venda de llibres. Allí podreu fullejar una selecció de les nostres publicacions. Esteu preparats per a viure com mai el patrimoni immaterial a Barcelona?

Horaris:
Divendres 22 de gener de 2016, d’11 a 20 h

Dissabte 23, d’11 a 20 h

Diumenge 24, d’11 a 14 h

Plaça de Can Fabra (Barcelona).

Carpa de consulta i venda de llibres a càrrec de la Tradillibreria.

Aquí podeu consultar el programa complet.

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0