Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

Cacaus i vins, a La Setmana

Posted in

 

Logo La Setmana

Editorial Mediterrània serà present a La Setmana del Llibre en Català, del 5 al 14 de setembre a l’avinguda de la Catedral de Barcelona. Ens trobareu a la caseta número 10, juntament amb Club Editor, LaBreu i Terrícola, amb els títols més representatius de les nostres col·leccions.

Activitats dels Cacaus i de vins del Priorat i la Conca de Barbera

Alguns dels nostres llibres seran protagonistes d’activitats de La Setmana. És el cas de Els amors de la Melissa, de la col·lecció infantil els Cacaus d’en Sam, que serà explicat per Esperança Sierra, autora del llibre amb Xavi Teixidor. Serà dimarts 9 de setembre a les 17.30h a la plaça de les Biblioteques, els assistents podran conèixer de prop els personatges dels contes, fets de ganxet per Lalala Toys, i fer les activitats per pintar o passatemps de la col·lecció.

Tothom qui estigui interessat en els vins té una cita a La Setmana dissabte 6 de setembre i divendres 12 de setembre, a les 19.45h, a la plaça de les Biblioteques. El proper dissabte, juntament amb MedForLife Comunication, presentem el llibre Més enllà del vi_ DOQ Priorat amb un tast de vins de cellers d’aquesta DOQ. Divendres 12 de setembre serà el torn del segon llibre de la col·lecció, sobre la DO Conca de Barberà; una presentació acompanyada també d’un tast de vins. Ambdues activitats aniran a càrrec de Sebastiano Alba, autor dels llibres.

Els nostres títols

Per als més petits, disposarem dels exemplars de la col·lecció els Cacaus d’en Sam i d’una extensa varietat de títols de les Petites històries, com les de Rafael Casanova i l’Onze de Setembre, CatalunyaGaudí, Salvador Espriu o els Castellers; tots ells il·lustrats per Pilarín Bayés. També del títol de la col·lecció Un mar d’històries dedicat al poeta Joan Vinyoli; els llibres Pintem! sobre Modernisme o Gaudí, o els Divuit poemes de Nadal i un de Cap d’Any de Joana Raspall, amb il·lustracions d’Ignasi Blanch.

Comptarem també amb els llibres de fra Valentí Serra de Manresa sobre horticultura i herbes remeieres; les reflexions de Gregorio Luri a Seguint les passes dels almogàvers; amb la poesia de Miquel Martí i Pol, recitada pel seu germà Ramon, o l’antologia de dones poetes dels Països Catalans, Donzelles de l’any 2000. Pels amants de la cuina i el vi, disposarem de Cuina monàstica, de Jaume Fàbrega, així com dels dos títols de Més enllà del vi. A més, podreu adquirir la nova Agenda Barcelona 2015.

Us hi esperem!

VIST RECENTMENT 0