More than 40 years publishing art, culture and nature books for family reading.

Posted in

El Greco, a Un mar d’històries

Posted in

El sisè llibre de la col·lecció Un mar d’històries és sobre un dels pintors més reconeguts a Espanya: Doménico Theotocoupulos, més conegut com El Greco. La publicació del títol coincideix amb la celebració del quart centenari de la seva mort, amb motiu de la qual s’han organitzat diverses exposicions i homenatges a tot Espanya durant tot l’any.

En el conte, escrit per Begoña García Carteron i il·lustrat amb molt detall per Jordi Vila, El cavaller de la mà al pit, un dels seus quadres més coneguts, pren vida per recórrer la història de l’autor a partir dels detalls, paisatges i personatges que apareixen en els seus retrats i pintures més emblemàtiques com són La dama de l’ermini, que algunes hipòtesis sustenten que va ser la mare del seu fill, o L’enterrament del comte d’Orgaz, on va pintar el seu fill i alguns historiadors creuen que també a ell mateix.

Fitxa del llibre: aquí.

dibuix

Login
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

RECENTLY VIEWED 0