Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

Obres de Subirachs a la ciutat de Bracelona

Posted in
 “En la gran profusió d’exemples de la seva producció artística que són presents a la ciutat, hi trobem la clara demostració del reconeixement que Barcelona ha dedicat a la trajectòria del gran pintor i escultor barceloní (…)”, Xavier Trias, alcalde de Barcelona.

Aquesta frase del pròleg condensa perfectament l’essència del llibre: donar a conèixer tota l’obra de domini públic realitzada per Josep M. Subirachs que hi ha a la ciutat de Barcelona i reconèixer la contribució de l’artista barceloní a la projecció internacional de la ciutat.

Text i catalogació: Judit Subirachs-Burgaya

Fotografies: Miquel Badia

Més de setanta obres de Subirachs en diversos punts de Barcelona

En el volum hi ha catalogades les més de setanta obres de Subirachs emplaçades en diversos punts de la ciutat de Barcelona. Un segon apartat està dedicat als grups escultòrics que formen part de la façana de la Passió del temple de la Sagrada Família. A més de la reproducció fotogràfica en color i de la fitxa tècnica, també s’hi inclou un comentari de cadascuna de les obres.

Un plànol de la ciutat de Barcelona amb totes les obres indicades permet situar-les en el seu emplaçament i planificar recorreguts.

Judit Subirachs-Burgaya, doctora en història de l’art especialitzada en escultura, és la responsable del catàleg de l’obra completa de Subirachs. Miquel Badia, fotògraf que col·labora en el catàleg, s’ha especialitzat en l’obra de l’escultor

VIST RECENTMENT 0