Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

Les herbes remeieres estrenen versió en castellà

herbes remeieres
Posted in

El llibre “Els caputxins i les herbes remeieres”, de Fra Valentí Serra de Manresa, frare caputxí, ha arribat a la tercera edició, demostrant que les herbes que mantenen la salut entren als horts urbans i a la vida de les persones. Era el moment d’estrenar una edició en castellà, que investigués en els antics receptaris d’aquesta comunitat religiosa per triar aquells remeis que, avui, són molt actuals: “Pócimas de capuchino”.

Fra Valentí Serra és l’arxiver i historiador, i ha sabut fer-ne una bona tria per transmetre a la nostra generació la saviesa caputxina, que ha sabut cuidar dels seus i de la societat al llarg de segles, amb les herbes dels seus horts.

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0