Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

8 d’abril: poesia de dona a la llibreria Pròleg

donzelles 2000

“Donzelles de l’any 2000” és la voluntat de donar a conèixer les dones poetes dels territoris de parla catalana que porten anys escrivint i recitant les seves poesies, fent-les viure.

És per això que la trobada que us proposem és un esdeveniment enorme!: fer conviure per unes hores, a la llibreria Pròleg de Barcelona, la poesia de dones amb trajectòria, en català. No pots perdre’t aquest fet excepcional!

Us convidem a la presentació oficial i al recital 2.0 que farem els dies 8 i 9 d’abril respectivament, amb la participació d’autores i prologuistes.
 

Dilluns 8, 19’30 h: Presentació oficial Donzelles de l’any 2000 a la llibreria Pròleg

C. Sant Pere més alt, 46 de Barcelona.

Amb la presència de les prologuistes Montserrat Abelló, Anna Aguilar-Amat i Josefa Contijoch; les curadores Sandra D. Roig i Noèlia Díaz Vicedo; les autores Mireia Companys, Teresa Bosch, Montserrat Costas, Maria Antònia Massanet, Mireia Calafell, Raquel Estrada Roig, Laura Dalmau, Sílvia Bel i Teresa Colom; i Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

Dimarts 9, 20’30 h: Recital 2.0 Donzelles de l’any 2000 a la sala Horiginal

C. Ferlandina, 29 de Barcelona.

Via Skype Sara Bailac llegirà poemes des d’Argentina, Glòria Julià des de Mallorca, Jèssica Pujol des de Londres i Aurélia Lassaque des de França. Presencialment hi seran Sandra D. Roig, Noèlia Díaz Vicedo, Mireia Companys, Montserrat Costas i Maria Antònia Massanet.

Donzelles de l’any 2000 és una antologia de poesia de vint-i-set dones poetes disposades geogràficament dins els territoris de parla catalana, cadascun introduït per una poeta de la generació anterior: Susanna Rafart, el Principat; Teresa Pascual, el País Valencià; Antònia Vicens, Illes Balears; Maria Josep Escrivà, Andorra; Josefa Contijoch, Occitània, i Anna Montero, l’Alguer. Compta, a més, amb el pròleg de Montserrat Abelló i l’epíleg d’Anna Aguilar-Amat.

donzelles 2000

VIST RECENTMENT 0