Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

8 d’abril: poesia de dona a la llibreria Pròleg

donzelles 2000

“Donzelles de l’any 2000” és la voluntat de donar a conèixer les dones poetes dels territoris de parla catalana que porten anys escrivint i recitant les seves poesies, fent-les viure.

És per això que la trobada que us proposem és un esdeveniment enorme!: fer conviure per unes hores, a la llibreria Pròleg de Barcelona, la poesia de dones amb trajectòria, en català. No pots perdre’t aquest fet excepcional!

Us convidem a la presentació oficial i al recital 2.0 que farem els dies 8 i 9 d’abril respectivament, amb la participació d’autores i prologuistes.
 

Dilluns 8, 19’30 h: Presentació oficial Donzelles de l’any 2000 a la llibreria Pròleg

C. Sant Pere més alt, 46 de Barcelona.

Amb la presència de les prologuistes Montserrat Abelló, Anna Aguilar-Amat i Josefa Contijoch; les curadores Sandra D. Roig i Noèlia Díaz Vicedo; les autores Mireia Companys, Teresa Bosch, Montserrat Costas, Maria Antònia Massanet, Mireia Calafell, Raquel Estrada Roig, Laura Dalmau, Sílvia Bel i Teresa Colom; i Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

Dimarts 9, 20’30 h: Recital 2.0 Donzelles de l’any 2000 a la sala Horiginal

C. Ferlandina, 29 de Barcelona.

Via Skype Sara Bailac llegirà poemes des d’Argentina, Glòria Julià des de Mallorca, Jèssica Pujol des de Londres i Aurélia Lassaque des de França. Presencialment hi seran Sandra D. Roig, Noèlia Díaz Vicedo, Mireia Companys, Montserrat Costas i Maria Antònia Massanet.

Donzelles de l’any 2000 és una antologia de poesia de vint-i-set dones poetes disposades geogràficament dins els territoris de parla catalana, cadascun introduït per una poeta de la generació anterior: Susanna Rafart, el Principat; Teresa Pascual, el País Valencià; Antònia Vicens, Illes Balears; Maria Josep Escrivà, Andorra; Josefa Contijoch, Occitània, i Anna Montero, l’Alguer. Compta, a més, amb el pròleg de Montserrat Abelló i l’epíleg d’Anna Aguilar-Amat.

donzelles 2000

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0