Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Col·labora amb el premi

 

 

El Premi Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes és un concurs literari que ja ha arribat al seu desè aniversari.

La tasca de fer-lo possible cada any es du a terme gràcies a moltes persones que hi treballen i hi dediquen part del seu temps: alumnes i mestres de les escoles, que pensen i redacten els contes; les persones que s’encarreguen de llegir-los i fer la tria; els membres del jurat, que decideixen quins són els guanyadors; la Pilarín, que els il·lustra; la figura de l’expert, que s’encarrega d’elaborar l’estudi sobre les reflexions dels nens; patrocinadors; col·laboradors…

Sense els contes dels alumnes de les escoles de Catalunya, el concurs no seria una realitat. Així doncs, animem a tots els centres a considerar la seva participació: creiem que és una bona manera de fomentar la lectura i d’estimular la creació literària dels nens i nenes de primària.

D’altra banda, any rere any, comptem amb la col·laboració d’entitats, institucions i organitzacions que fan possible la realització de cada convocatòria i que ens faciliten poder gaudir d’una gran celebració d’entrega de premis i oferir les recompenses que es mereixen els participants.

Des d’aquí proposem la possibiliat de col·laborar en la nostra iniciativa a empreses i institucions que comparteixin els nostres objectius i que vulguin estar en contacte amb els nens i nenes d’arreu de Catalunya.

El logotip dels nostres col·laboradors apareix a totes les publicacions i informacions del Premi: al tríptic de convocàtoria i al llibre de cada edició, sense oblidar-nos de les xarxes socials. Editorial Mediterrània s’encarrega de l’organització del premi i la seva difusió en els diversos mitjans de comunicació.

Si creieu que podeu formar part d’aquest projecte, entreu al nostre Facebook i afegiu-vos al grup “Pilarín Bayés, jo també he crescut amb els seus llibres!”, o envieu-nos un correu electrònic a editorial@editorialmediterrania.cat.

L’organització d’aquest premi està oberta a incorporar noves mans que estiguin disposades a ajudar a tirar-lo endavant, i a fer que puguem celebrar molts més anys envoltats de les històries dels més petits!

VIST RECENTMENT 0