Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Col·labora amb el premi

 

 

El Premi Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes és un concurs literari que ja ha arribat al seu desè aniversari.

La tasca de fer-lo possible cada any es du a terme gràcies a moltes persones que hi treballen i hi dediquen part del seu temps: alumnes i mestres de les escoles, que pensen i redacten els contes; les persones que s’encarreguen de llegir-los i fer la tria; els membres del jurat, que decideixen quins són els guanyadors; la Pilarín, que els il·lustra; la figura de l’expert, que s’encarrega d’elaborar l’estudi sobre les reflexions dels nens; patrocinadors; col·laboradors…

Sense els contes dels alumnes de les escoles de Catalunya, el concurs no seria una realitat. Així doncs, animem a tots els centres a considerar la seva participació: creiem que és una bona manera de fomentar la lectura i d’estimular la creació literària dels nens i nenes de primària.

D’altra banda, any rere any, comptem amb la col·laboració d’entitats, institucions i organitzacions que fan possible la realització de cada convocatòria i que ens faciliten poder gaudir d’una gran celebració d’entrega de premis i oferir les recompenses que es mereixen els participants.

Des d’aquí proposem la possibiliat de col·laborar en la nostra iniciativa a empreses i institucions que comparteixin els nostres objectius i que vulguin estar en contacte amb els nens i nenes d’arreu de Catalunya.

El logotip dels nostres col·laboradors apareix a totes les publicacions i informacions del Premi: al tríptic de convocàtoria i al llibre de cada edició, sense oblidar-nos de les xarxes socials. Editorial Mediterrània s’encarrega de l’organització del premi i la seva difusió en els diversos mitjans de comunicació.

Si creieu que podeu formar part d’aquest projecte, entreu al nostre Facebook i afegiu-vos al grup “Pilarín Bayés, jo també he crescut amb els seus llibres!”, o envieu-nos un correu electrònic a editorial@editorialmediterrania.cat.

L’organització d’aquest premi està oberta a incorporar noves mans que estiguin disposades a ajudar a tirar-lo endavant, i a fer que puguem celebrar molts més anys envoltats de les històries dels més petits!

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0