Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Premi Pilarín Bayés 2013

L’esport

10a edició (2013)

Com cada any, l’Editorial Mediterrània tornem a obrir l’exitós premi Pilarín Bayés.

El tema proposat per a aquesta desena edició és “Saber guanyar, saber perdre: contes d’esport”, i ja han estat convocades més de 2.300 esoles d’arreu de Catalunya.

La data límit d’entrega dels contes serà el dia 21 de febrer i el veredicte del jurat es farà públic, com en edicions anteriors, el 23 d’abril, diada de Sant Jordi. Al final del mes maig tindrà lloc la festa del lliurament de premis.

D’altra banda, en l’edició anterior vam comptar el pedagog i filòsof Gregorio Luri, qui va llegir tots els contes que es van presentar al concurs i va elaborar un estudi (Valors per superar la crisi) on queden reflectides les seves valoracions sobre la vivència dels nens i la crisi.

Aquest any, vist l’èxit de la presència de la figura d’un expert en el premi, comptem amb la col·laboració del Grup de Recerca en Educació Física, de la Universitat de Vic, per a l’anàlisi i l’extracció de conclusions de les experiències dels nens i nenes sobre el món de l’esport.

Contes d’esport inclou els escrits de les escoles guardonades Aquest volum és el resultat de la tria d’entre més de 2.300 contes d’alumnes de 6 a 12 anys dels cicles de primària de 217 escoles de tot Catalunya.

VIST RECENTMENT 0