Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Premi Pilarín Bayés 2016

Contes de la Solidaritat

13a edició (2016)

La solidaritat és el tema proposat per a la tretzena edició del Premi Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes, que convoca Editorial Mediterrània i l’Obra Social de Sant Joan de Déu, adreçat a escolars d’educació primària de Catalunya.

Les bases del concurs ja s’han fet arribar a més de 2.300 esoles d’arreu de Catalunya. La data límit d’entrega dels contes és el dia 10 de febrer de 2016 i el veredicte del jurat es farà públic el dia 23 d’abril de 2016 i es publicarà al web del Premi.

Al final del mes d’abril totes les escoles rebran una notificació amb el títol i el pseudònim dels contes premiats.
Totes les comunicacions amb l’escola es duran a terme mitjançant correu electrònic.
Es convocarà les escoles guanyadores a una gran festa a finals de curs per fer el lliurament dels premis als autors dels contes guardonats.

Un premi que genera eines d’anàlisi sociològica. L’estudi Escoltem els nens.

Com hem fet en les quatre edicions anteriors del premi Pilarín Bayés, aquest any tornem a introduir la figura d’un expert en el tema que ajudarà a analitzar les experiències dels nens i nenes en relació a la solidaritat. Així doncs, volem que els contes es converteixin en una eina d’anàlisi sociològica del tema que plantegem des del punt de vista dels infants de primària. Les conclusions que s’extreguin dels contes s’editaran en un llibret, l’Estudi Mediterrània, que també estarà disponible en format digital.

 

 

 

 

VIST RECENTMENT 0