Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

Presentació d’ “Hortalisses i flores remeieres” a la Casa Orlandai

Posted in

Casa Orlandai acollirà la primera presentació del nou llibre de fra Valentí Serra de Manresa, Hortalisses i flors remeieres, el dilluns 24 de març a les 19:00h.

Amb el llibre podreu descobrir les peculiars virtuts remeieres de les herbes santes i una tria de receptes i de remeis propis dels hortolans caputxins, junt amb una curiosa selecció d’antigues tradicions agràries practicades a les hortes i jardins conventuals, que l’autor qualifica com «els primers horts urbans».

Una hora abans de la presentació (18:00 h) hi haurà una visita guiada per l’hort de l’espai Gardenyes. S’obsequiarà als assistents amb una infusió i un pom d’herbes remeieres.

Una presentació diferent en què acompanyaran fra Valentí Serra el professor d’art de natura de l’Escola Massana, Josep Mañà,  i l’historiador i assagista català Jesús Mestre.

Recordeu! El dilluns vinent a les 18.00 h, visita guiada, i a les 19.00 h, la presentació, al C/Jaume Piquet, 23.

Podeu consultar la informació sobre el llibre aquí

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0