Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Arriba “Divuit Poemes de Nadal i un de Cap d’Any”

Ja arriba el fred i amb ell una nova publicació: Divuit Poemes de Nadal i un de Cap d’Any” de Joana Raspall.

Els poemes de Joana Raspall que recull aquest nou llibre són majoritàriament inèdits i, com apunta el seu títol, de temàtica nadalenca, per a ser recitats dalt de la cadira. A tots ells els acompanyen les il·lustracions d’Ignasi Blanch i, a més, el llibre compta amb un desplegable central amb la il·lustració d’un pessebre.

Divuit poemes de Nadal i un de Cap d’Any es publica coincidint amb l’Any Raspall i ens fan reviure “imatges, expressions, melodies que formen part dels nostres records personals i col·lectius: fum, fum, fum; Caga, tió; Què li darem al noiet de la mare?…”, tal com explica Carles Duarte al pròleg.

Aquest llibre es presentarà dijous dia 21 de novembre, a les 20h al Centre Cívic Mas Lluí (c/ Estelí, 10-18) de Sant Feliu de Llobregat. La presentació coincidirà amb la inauguració de l’exposició “Joana Raspall: una escriptora centenària”. Hi esteu tots convidats!

Comments are closed.

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0