Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Presentació

Presentació Editorial - Mediterrània

 

Editorial Mediterrània es va fundar l’any 1980 a Barcelona i des d’aleshores tenim una missió molt clara: oferir propostes per gaudir de l’art, la natura i la cultura en família.

Amb aquest objectiu al punt de mira, any rere any anem creixent amb la il·lusió del primer dia i amb la determinació d’adaptar-nos a les expectatives canviants de la societat i dels nostres lectors. Així, el nostre ventall de títols i productes va des dels llibres infantils i adults més convencionals fins a productes adaptats a les noves tecnologies.

L’equip de persones que forma l’Editorial Mediterrània té la vocació de fer que l’editorial sigui propera i competitiva, que es distingeixi per la qualitat dels seus llibres i productes i que sigui reconeguda en el sector cultural i educatiu.

Ens agrada compartir el coneixement amb persones d’altres cultures i països, per això editem llibres en més de deu idiomes diferents.

Llegir ens fa créixer, ens hi acompanyes?

 

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0