Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

EL MUSEU NACIONAL D’ART DE CATALUNYA I LA XARXA DE MUSEUS DE PATRIMONI DEL SISTEMA MNACTEC PUBLIQUEN DUES NOVES PROPOSTES AMB L’EDITORIAL MEDITERRANIA

Posted in

DIJOUS 2 MAIG, 2024

  • Editorial Mediterània es posiciona com l’editorial de publicació dels museus a Catalunya.
  • Els dos contes van adreçats als petits visitants i arriben a llibreries pel Dia Internacional dels Museus.
  • El MNAC publica el llibre Cerca i troba MNAC dins de la col·lecció Cerca i Troba.
  • El MNACTEC publica el llibre Top 20 Museus de Patrimoni Industrial de Catalunya, i amplia la col·lecció TOP10 dedicada a l’art i l’arquitectura catalans on ja consten TOP10 GAUDÍ i TOP10 MNAC.

En els últims anys, Editorial Mediterrània s’ha consolidat com una eina puntal en la publicació de contingut editorial relacionat amb els museus de Catalunya. Amb una extensa gamma de publicacions, continua contribuint a la difusió i promoció del patrimoni cultural.

Celebrant que el proper 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus, la xarxa de museus MNACTEC i el MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya) han llançat les propostes editorials següents.

L’objectiu del Dia Internacional dels Museus (DIM) és conscienciar sobre el fet que els museus són un mitjà important per a l’intercanvi i d’enriquiment cultural, així com per al desenvolupament de la comprensió mútua, la col·laboració i la pau entre societats.

TOP 20 MUSEUS DE PATRIMONI INDUSTRIAL DE CATALUNYA

La novetat inclou els 20 museus de la xarxa de patrimoni industrial del Sistema Territorial MNACTEC, on els lectors hauran d’explorar cada pàgina per trobar els elements que en total arriben a 20.

Aquest és el tercer títol de la col·lecció, publicat després del TOP10 MNAC, en col·laboració amb el Museu Nacional d’Art de Catalunya, i TOP 10 Gaudí, com a aposta pròpia per vendre als diferents punts turístics on el protagonista és Gaudí.

Es tracta d’un llibre de cartró pensat per ensenyar als més petits a comptar fins al número 20 mentre descobreixen els museus de la xarxa de patrimoni industrial de Catalunya. Una oportunitat perfecta per a una jornada d’aprenentatge i diversió en família. A partir del maig estarà disponible en línia i a partir del dia 5 de juny a llibreries.

CERCA I TROBA. MUSEU NACIONAL D’ART DE CATALUNYA

Amb més de 130 objectes per descobrir i una gamma variada de nivells de dificultat, aquest llibre permet que grans i petits gaudeixin d’una experiència única mentre exploren les 13 sales més importants del MNAC.

A més, el llibre està disponible en català, castellà i anglès, fent-lo accessible a una àmplia audiència i fent que tothom pugui participar en aquesta aventura multilingüe.

SOBRE LA COL·LECCIÓ TOP 10

La col·lecció TOP10 continua creixent amb l’addició de la seva tercera publicació: Top20 MNACTEC, que se suma als ja populars Top10 Gaudí i Top10 MNAC.

Aquesta col·lecció ofereix les primeres guies d’art per a infants de 0 a 5 anys, amb llibres de cartró dissenyats per ensenyar-los a comptar fins al número 10. Amb la incorporació de Top20 MNACTEC, ara els petits lectors podran comptar fins a 20 elements destacats d’aquests museus i treballar i ampliar el seu aprenentatge sobre el patrimoni cultural.

Amb il·lustracions de Jordi Vila Delclòs i Roser Matas, aquests llibres proporcionen una introducció al món de l’art i la cultura per als més petits fomenten la seva curiositat en les primeres etapes de la seva vida.

SOBRE LA COL·LECCIÓ CERCA I TROBA

La col·lecció Cerca i Troba ja acumula més de 5 títols, que inclouen: Museus de les terres de Lleida, Pirineus i Aran; museus de les comarques de Tarragona i les terres de l’Ebre; Museus de Catalunya; Museus de Barcelona, Museus de les comarques de Girona i ara també, el Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Cada llibre proporciona objectes que s’han de trobar entre les il·lustracions de museus destacats de Catalunya. Amb diverses activitats per a tota la família i més de 160 objectes a buscar aquesta col·lecció ofereix una manera divertida d’aprendre i descobrir el patrimoni cultural. A més, els llibres es troben disponibles en diversos idiomes per a tots els amants de la cultura.

VIST RECENTMENT 0