Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

Sant Jordi 2024: The Tyets, Pilarín Bayés i Jordi Vila Delclòs.

Posted in

Editorial Mediterrània i Editorial Nanit arrassen aquest Sant Jordi amb les novetats d’Olívia i La Llegenda de Sant Jordi i la Llegenda de la princesa.

Sant Jordi és el dia en què tot el sector editorial mostra i llueix les seves millors gal·les. És una jornada en què les novetats d’editorials, autors, lectors (petits i grans) i roses comparteixen un mateix escenari.

Ahir al matí, en motiu de la diada, vam realitzar les signatures amb Pilarin Bayés a les carpes de l’Abacus cooperativa (al Carrer Diputació amb Pg. de Gràcia) i a la Llibreria Fabre la llibreria més antiga de la ciutat (Passeig de Gràcia entre Aragó i Concell de Cent). La novetat: La Llegenda de Sant Jordi i la Llegenda de la princesa va ser el gran favorit del matí. La proposta és el número 7 de la col·lecció dues lectures, la qual inclou en cada un dels llibres dues històries de la cultura popular il·lustrades per la icònica Pilarín Bayés. La il·lustradora i la Directora de l’Editorial Mediterrània i Editorial Nanit, Alba Puig, van realitzar vàries entrevistes per diversos mitjans del territori com Betevé, RNE i Radio Estel.

A la tarda, The Tyets i Laia Berloso van estar signant durant 4 hores a l’Abacus cooperativa i a l’Fnac Triangle per acollir a tots els lectors a les signatures d’Olívia, el llibre de la seva cançó contada, la novetat d’Editorial Nanit. La tarda va donar peu a vàries entrevistes amb mitjans de comunicació com Radio Televisión Española, Betevé, RAC105, Europapress gestionades per la nostra responsable de comunicació i màrqueting Carla Galbas.

Sense cap dubte, les dues novetats van rebre una gran acollida, ja que ambdues van esgotar les existències, la Laura Servitja Robert, editora dels projectes comentava l’agraïment que sentia per la rebuda.

A més, vam tenir la ocasió de poder compartir parades i espais amb icones del panorama cultural, artístic i comunicatiu com Sílvia Abril, Roberto Leal, Abril Zamora o Regina Rodríguez.

Per arrodonir la jornada, vam acompanyar a Jordi Vila Delclòs, un referent de la il·lustració al món de l’art a les signatures dels llibres Top10 Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) i Top10 Gaudí. La col·lecció està orientada perquè els més petits aprenguin a comptar amb l’art. També, li vam mostrar la maqueta de l’agenda Barcelona 2025, que ja està disponible en línia.

Jordi Vila Delclòs amb l'agenda 2025

Des de les dues editorials ens comprometem a oferir un Sant Jordi 2025 ple de novetats i propostes culturals destacables.

VIST RECENTMENT 0