Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

La quarta aventura dels Cacaus a Vilanova i La Nou de Gaià

Posted in

El bon temps ja està aquí i els Cacaus ho celebren amb una revetlla al terrat. A la Rosca li encanten els petards, i en Borra que sempre apareix per embolicar la troca, li lliga un coet al collar. De sobte, la Rosca surt volant i els Cacaus han d’organitzar… l’operació rescat!

Els Cacaus arribaran fins a la platja barcelonina on seran ajudats pels cinc components del grup de música Mishima, els personatges coneguts que descobrirem en aquesta quarta entrega.

Activitats a Vilanova i la Geltrú i La Nou de Gaià

Els Cacaus us inviten a conèixer la seva nova aventura el dissabte 14 de Juny a la Biblioteca Armand Cardona (Carrer de Menéndez Pelayo, 15-17) a càrrec de l’actriu Carme Jairod.

I com que mai estan quiets, també viatjaran a terres tarragonines fins a la Biblioteca PuntTIC de la petita població de La Nou de Gaià (tercera planta del Castell. C/ del Castell nº8). El conte serà explicat per la narradora Rosa Pinyol el dijous 19 a les 18h. A més a més ambdues contaran, un cop acabat el conte, amb passatemps i material divers de la colla de Cacaus.

VIST RECENTMENT 0