Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

Les memòries de Fra Joan Botam: una mirada de pau

Fra Joan Botam
Posted in

El 23 de gener de 2013 es va presentar a la Llibreria Claret de Barcelona acollirà les memòries del caputxí Fra Joan Botam.L’acta va comptar amb la presència d’Arcadi Oliveres, economista; Joan Estruch, sociòleg; Jordi Puig i Martín, autor; Màxim Muñoz, provincial dels claretians de Catalunya, i Fra Joan Botam.

El llibre és un passeig pels paisatges que ha trepitjat en Joan Botam, conegut encara per molts pel seu nom de religiós, fra Salvador de les Borges. Amb ell ens endinsarem en la seva vida, i a través d’ella coneixerem la història dels caputxins, de l’Església catòlica catalana, de la lluita antifranquista (amb la Caputxinada) i de l’ecumenisme a Catalunya. I ho farem resseguint la seva mirada, una mirada de pau.

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0