Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

Quadern d’una espera: reeditem el clàssic dels 90 que evoca els nou mesos més especials en la relació mare-fill

Quadern d'una espera
Posted in

El llibre es publica en un pack en què s’oferirà com a regal “El meu quadern d’una espera”

Editorial Mediterrània publica Quadern d’una espera –també en versió castellana-, un dels llibres sobre maternitat que més èxit ha obtingut des que es va publicar a principis dels anys 90. Escrit en primera persona per Lourdes Huanqui i il•lustrat per Arcadio Lobato, l’autora explica l’experiència única de concebre un fill, amb les esperances i les pors pròpies d’aquesta etapa. Ho fa fent-se preguntes tan diverses com ara: com seràs quan neixis? Seràs un ésser lliure i feliç? Et transmetré l’amor per la música, pels llibres, per la natura, per la vida? Em faràs patir? Sabré escoltar-te? Podré esperonar-te perquè abandonis el niu i volis ben lluny?

I, de regal, El meu quadern d’una espera

El llibre surt al mercat en un estoig que inclou com a regal un quadern que es pot personalitzar i pensat perquè cadascú expliqui les experiències particulars tant de la concepció com del creixement dels fills.

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0