Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Posted in

“La Barcelona subterrània” descobreix els budells de la ciutat

Posted in

“La Barcelona subterrània” descobreix el que amaga la ciutat… El seu excel·lent acolliment entre ciutadans i visitants de Barcelona i amants de la simbologia està convertint aquesta novetat en un èxit urbà.

L’aventura d’unes dones místiques

Inspirades per una novel·la marginal, Defensa de Montjuïc per les dónes de Barcelona de Federico González Frías, un grup de dones del Centre d’Estudis de Simbologia de Barcelona i integrants de la companyia teatral La Col·legiata emprenen una recerca pel subsòl de la ciutat seguint les pistes que els transmeten l’escriptor i un enigmàtic personatge, la Pitonisa de Montjuïc, que les guiarà pel dèdal de l’inframón i de l’ànima, descobrint una lectura simbòlica, mítica i per tant totalment actual i sempre viva, de l’origen i destinació de Barcelona i els seus habitants.

Inicia una sessió
Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our política de privadesa.

Password Recovery

Heu perdut la contrasenya? Introduïu el nom d'usuari o l'adreça electrònica. Rebreu un enllaç per correu electrònic que us permetrà crear una contrasenya nova.

VIST RECENTMENT 0