Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Lliurament dels guardons de l’Onzè Premi Pilarín Bayés

Contes de malalties - Editorial Mediterrània

El lliurament de guardons de l’Onzè Premi Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes tindrà lloc el proper 28 de maig, a les 11.00 h, a l’Auditori Sant Joan de Déu, a Esplugues del Llobregat (C/ Santa Rosa, 39- 57).

El conduirà el presentador del programa Info K de TVC, Jordi Gil, i hi intervindran Pilarín Bayés, presidenta del Jurat; Alba Espot, directora general d’Educació Infantil i Primària; Mònica Estruch, directora d’Editorial Mediterrània, i Oriol Bota, director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu.

El premi per als 15 guanyadors és la publicació dels contes escollits pel jurat en un llibre il·lustrat per Pilarín Bayés. Durant l’acte també es donarà a conèixer l‘Estudi Mediterrània d’enguany; l’anàlisi per part del Grup d’investigació en Infermeria, Educació i Societat (GIEES) del Campus Docent Sant Joan de Déu sobre les experiències dels nens i nenes en relació a les malalties de llarga durada.

El tema proposat per escriure els contes per a l’onzena edició del Premi Pilarín Bayés, que convoca Editorial Mediterrània i l’Obra Social de Sant Joan de Déu, ha estat Malalties amb què conviure, les malalties de llarga durada i hi han participat 120 escoles amb un total de 1.080 contes. El veredicte es va fer públic el dia de Sant Jordi al programa ‘Els matins’ de TV3.

 

VIST RECENTMENT 0