Més de 40 anys publicant llibres d’art, cultura i natura per llegir en família.

Rècord absolut de contes 10è Premi Pilarín Bayés

premi pilarin bayes

Editorial Mediterrània ha rebut un total de 2.329 contes que representa un rècord absolut des de l’inici d’aquest concurs infantil ara fa 10 anys. En total han participat els alumnes de cicle inicial, mitjà i superior de 217 escoles catalanes (42% de Barcelona, 26% de Tarragona, 18% de Girona i 14% de Lleida).

premi pilarin bayes

Presentació dels guanyadors i l’estudi per Sant Jordi

El dia 23 d’abril, aprofitant la diada del llibre i la rosa, es faran públics els guanyadors del premi Pilarín Bayés de cada cicle de primària. A més,
per segon any consecutiu, hem incorporat la figura de l’expert per elaborar l’Estudi Mediterrània – Escoltem els nens. En aquest cas  l’encarregat ha estat el Grup de Recerca en Educació Física (GREF) de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic, encapçalat per la Dra. Cati Lecumberri. La seva tasca serà la de donar una dimensió sociològica al premi elaborant un estudi en relació al contingut dels contes presentats. L’objectiu és conèixer el parer dels alumnes de primària en relació a temes d’actualitat i, en el cas concret d’aquest any sobre els valors en l’esport.

VIST RECENTMENT 0